NIEUWS – Tandartspraktijk Steenbeek – HELMOND

NIEUWS

Coronavirus

Onze praktijk houdt zich vanzelfsprekend altijd aan de richtlijn Infectiepreventie Mondzorgpraktijken. Maar om u ook in deze Corona-tijd veilig te kunnen behandelen  hebben wij een aantal maatregelen getroffen om besmetting in onze praktijk te voorkomen. Wij volgen het beleid dat we op  de normale tijden alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze niet besmet zijn met het Covid-19 virus. Op de dag van de afspraak stellen wij u daarom een aantal vragen. Indien hieruit blijkt dat u mogelijk besmet kan zijn met het coronavirus, zullen wij de behandeling uitstellen of indien spoed op een apart tijdstip inplannen, zodat andere patiënten hierdoor geen risico lopen.

Voor uw en onze veiligheid vragen wij ook uw medewerking:

  • Als u, of een van uw huisgenoten, ten tijde van de afspraak Corona-gerelateerde klachten heeft (of in de 14 dagen daarvoor heeft gehad), vragen wij u de afspraak uit te stellen. Heeft u dus last (gehad) van verkoudheid, keelpijn, kortademigheid of koorts? Bel dan naar de praktijk om een nieuwe afspraak te maken.
  • Ook als u in afwachting van een uitslag van een Corona-test bent, of in een risico-gebied (code rood/oranje) bent geweest, vragen wij u om zich aan de quarantainemaatregelen te houden en de afspraak uit te stellen.
  • Kom niet te vroeg en het liefst alleen (indien noodzakelijk max.1 begeleider).
  • Houdt uw mondkapje op totdat aangegeven wordt dat u het mondkapje af kunt doen.
  • Desinfecteer uw handen meteen bij binnenkomst en raak niets onnodig aan met uw handen (ook geen telefoon!).
  • Maak liever geen gebruik van het toilet.
  • Houdt 1,5 m. afstand van andere mensen in de wachtkamer en de balie-assistente.
  • Volwassenen en kinderen boven de 10 jaar vragen wij om voor de behandeling te spoelen met een desinfecterend spoel-middel.

Met uw medewerking kunnen wij u en andere patiënten veilig behandelen!

Voor meer informatie en het laatste nieuws over tandartsbezoek en het coronavirus verwijzen wij u naar Allesoverhetgebit.nl

Wij vinden het belangrijk om onze website up to date te houden en verbeteren.  Daarom horen wij graag wat u van onze website vindt. Mist u informatie? of klopt deze niet? Wij horen dat graag van u: info@tandartspraktijksteenbeek.nl