VISIE EN WERKWIJZE – Tandartspraktijk Brouwhuis – HELMOND

VISIE EN WERKWIJZE

Wij ondersteunen u graag om een goede mondgezondheid te verkrijgen en te behouden. Onze tandheelkundige zorg is dan ook gericht op  gezondheid en duurzaamheid. Een goede mondgezondheid is namelijk heel belangrijk voor uw algehele gezondheid.  Daarom wordt samen met u bekeken wat u ook zelf kunt doen om uw gebit/mond gezond te houden. Natuurlijke schoonheid van een gezond gebit is bereikbaar voor iedereen. Een goede mondverzorging is meer dan dagelijks poetsen en eens in het half jaar op controle gaan bij de tandarts. Daarom gaat onze zorg gepaard met voorlichting en advies om problemen te voorkomen.

Onze praktijk is een eerstelijns praktijk Tandheelkunde.  Wij bieden algemene tandheelkundige hulp. Wat wij doen (zie tabblad: “Wat doen wij” ) doen wij vaak en goed en altijd in overleg met u. Wij zijn van mening dat specialistische hulp zoals orthodontie, kaakchirurgie en implantaten, niet door een eerstelijns praktijk kan worden geboden.  Als u met een dergelijke hulpvraag bij ons komt, verwijzen wij u door naar specialisten, waar wij vertrouwen in hebben.

Vertrouwen op een goed advies en een goede behandeling vinden wij heel belangrijk. Er gebeurt niets wat u niet wil.  Samen met u wordt er gekeken naar wat nodig en haalbaar is en naar wat uw wensen daarbij zijn. Hierbij spelen functionele en medische overwegingen een doorslaggevende rol. Esthetische behandelingen doen wij alleen in uw opdracht als het medisch verantwoord is.

Vertrouwen speelt ook een belangrijke rol bij mensen die bang zijn voor de tandarts. In de ruim 30 jaar dat onze praktijk bestaat, is gebleken dat onze aanpak veel angstige mensen over een drempel heen kan helpen. Wij hebben dan ook naam opgebouwd als angsttandarts.

Wij hebben tijd en aandacht voor wat u nodig hebt!